Benvinguts al Blog dedicat a l’ambició de les persones. Aquí podreu trobar noticies, imatges, vídeos i els

nostres pensaments sobre l’ambició.

Esperem que sigui del vostre agrat i que haguéssiu pogut trobar el que buscàveu.

viernes, 11 de noviembre de 2011

Informe del blog

Després de que votéssiu en l'enquesta que hi ha a la part inferior d'aquesta pàgina web, ara per ara trobem 29 vots.
El resultat de l'enquesta va de la seguent manera: 13 vots per la primera resposta: "Sí, es una caràcter positiu per una persona"  i 16 vots per la segona resposta: "Sí, però en contades ocasions" , deixant la ultima resposta "No, una persona en ambició es una persona ruïn" sense cap vot.
Esperem que continueu votant perquè ens interessa la vostra opinió!

També hem observat que al llarg d'aquestes 12 publicacions heu donat la vostra opinió, i nosaltres continuarem penjant articles segons el que a vosaltres us agradi. Els articles on hi han més vots a interessants hem pensat a realitzar més articles sobre el mateix tema, per a que pugueu saber més sobre el tema elegit.

Ens agrada que publiqueu comentaris donant la vostra opinió, perquè si es diferent podem veure altres punts de vista fer un petit debat sobre el tema.

Per acabar, com que encara no ens em presentat oficialment deixem aquí els nostres noms per a que si voleu posar-se en contacte en nosaltres tinguéssiu més facilitat.
I hem de explicar que aquest blog és un treball de classe, però ens a agradat molt fer-lo i buscar informació sobre l'ambició. Per això, per molt que el treball finalitzi aquesta setmana continuarem buscant més informació per així, en vacances (quan podem dedicar més temps) fer més publicacions.
Esperem que us hagi agradat i us animem a mirar tots els vídeos i enllaços publicats perquè podreu tenir molta informació adicional .

Gràcies per donar vida al blog!
Laia Serra i Chema Sanahuja.
Estudiants d'Educació!

No hay comentarios:

Publicar un comentario